Alktech har sedan 2007 producerat avancerad elektronik för den professionella elektronikindustrin inom test, kommunikation, säkerhet och nätverkssystem för den skandinaviska och baltiska industrin.

Våra produktionsfaciliteter på 800 kvadratmeter är utrustade med klimatkontroll, antistatiska åtgärder och flexibla monteringsmaskiner som garanterar modern och effektiv elektronikproduktion.

Vi specialiserar oss på prototyper samt mindre och medelstora serier, skräddarsydda efter kundens specifikationer. Vårt team av experter erbjuder också omfattande logistikstöd för att säkerställa problemfri leverans av våra produkter.

Med ett stort nätverk av lokala och utländska leverantörer av komponenter, plast, mekanik med mera erbjuder Alktech integrerade lösningar för elektronik och mekanik. Vi prioriterar höga kvalitetsstandarder i alla aspekter av vår verksamhet.

Vår framgång kommer från våra värderingar om flexibilitet, starka kundrelationer och engagemang för våra anställda och leverantörer. Välj Alktech för enastående service och exceptionella produkter.