Alktech on tuottanut vuodesta 2007 lähtien kehittyneitä elektroniikkatuotteita ammattikäyttöön testaus-, viestintä-, turvallisuus- ja verkkosovelluksissa Skandinavian ja Baltian teollisuudelle.

Tuotantolaitoksemme kattavat 800 neliömetriä, ja ne ovat varustettu ilmastointijärjestelmillä, antistaattisilla toimenpiteillä ja joustavilla kokoonpanokoneilla, jotka takaavat modernin ja tehokkaan elektroniikkatuotannon.

Erikoistumme prototyyppien sekä pienempien ja keskisuurten sarjojen valmistukseen asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiantuntijatiimimme tarjoaa myös kattavaa logistiikkatukea varmistaakseen tuotteidemme saumattoman toimituksen.

Laajalla paikallisten ja ulkomaisten komponentti-, muovi-, mekaniikka- ja muiden tarviketoimittajien verkostolla Alktech tarjoaa integroituja ratkaisuja elektroniikka- ja mekaniikkateollisuudelle. Panostamme korkeisiin laatustandardeihin kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla.

Menestyksemme perustuu joustavuuteen, vahvoihin asiakassuhteisiin sekä sitoutumiseen työntekijöihimme ja toimittajiimme. Valitse Alktech ennenkuulumattomalle palvelulle ja poikkeuksellisille tuotteille.